Tips Wonen

Kies de juiste lamp voor een gezellige sfeer!

Kies de juiste lamp voor een gezellige sfeer!

Een lamp kan de inrichting van je huis maken of breken. Kies je voor een grote opvallende lamp, of houd je het rustig met een kleine? Naast het formaat is er ook veel keuze in het soort materiaal, zoals hout, metaal, glas, vlas en katoen. Elk materiaal zorgt voor een andere sfeer, doordat ze het licht allemaal anders doorlaten. Ook is een kleur erg bepalend. Heb je gekozen voor rustige kleuren in je huis? Durf dan uit te pakken met een opvallende gekleurde lamp, je zult zien dat dit voor veel sfeer zorgt in de ruimte.

Soorten licht

Licht is erg bepalend voor de sfeer in je huis. Als het licht erg wit en fel is, dan brengt het weinig warmte en gezelligheid. Kies daarom voor een lamp met een gele gloed, in plaats van wit. Ook is dit fijner voor je ogen.

Soort lamp

Naast het soort licht zijn er veel ontwerpen die het licht op een bepaalde manier doorlaten. Sommige lampen zorgen voor mooie banen op het plafond en de muren. Dit zorgt ook weer voor een gezellige sfeer. Ook kan je kiezen voor een hanglamp die bestaat uit meerdere lampen, je kunt deze lampen draaien. Zo belicht je de delen van de ruimte die het meeste licht nodig hebben. Naast het ontwerp van de lamp zijn er ook veel soorten materialen mogelijk. Vlas en glas en katoen laten het licht gelijkmatig door, zo heb je overal even veel licht. Als je kiest voor metaal of hout, is de lamp meestal opengewerkt. Hierdoor wordt het licht mooi doorgelaten.

Stijl

Industrieel, modern of landelijk? Hanglampen zijn verkrijgbaar voor verschillende woonstijlen. Hoe ziet jouw ideale hanglamp eruit? Als je een lamp kiest uit het assortiment van Sfeer.nl weet je zeker dat je een hanglamp kiest die helemaal past bij de trends van dit moment. Er worden regelmatig nieuwe producten ingekocht, zodat je altijd een keuze hebt uit de nieuwste ontwerpen.

Zoek je nieuwe hanglamp uit!

Ben je nieuwsgierig geworden naar het assortiment hanglampen van Sfeer.nl? neem dan een kijkje op de website en zoek jouw nieuwe lamp uit! Heb je vragen? Neem dan contact op met de klantenservice.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *