Tips Vrouwen

Woont je partner in een ander land? Hier zijn 4 cadeau ideeën!

Woont je partner in een ander land? Hier zijn 4 cadeau ideeën!

Als je partner in een ander land woont en jullie hebben een lange afstandsrelatie, dan kan het erg moeilijk zijn om een cadeau te bedenken. Het liefst wil je hem of haar persoonlijk iets geven, maar dat gaat meestal niet. Toch zijn er wel een aantal creatieve cadeaus die je aan je partner kan geven op afstand! Wij geven hier 5 leuke cadeau ideeën.

Iets lekkers

Welke gelegenheid het ook is, het is altijd leuk om iets lekkers te ontvangen. Stuur bijvoorbeeld een taart, een brownie of iets anders lekkers op naar je partner. Vaak kan je deze ook nog personaliseren, zodat je een leuk tekstje of een leuke foto kan achterlaten. Super creatief en hartstikke lekker!

Bloemetje

Wil je alleen een kleinigheidje cadeau doen? Laat dan een bloemetje bezorgen bij je partner. Vaak kan dit in het buitenland ook. Hij of zij zal hier lang naar kunnen kijken en zich zo aan jou herinneren. Vergeet niet ook een leuk kaartje mee te sturen!

Tickets

Een uniek cadeau om te geven zijn tickets voor een leuk evenement. Ga op onderzoek uit en kijk welke evenementen er binnenkort allemaal plaats vinden in de buurt van waar je partner woont. Misschien wil hij/zij altijd al naar die ene theatervoorstelling? Of je weet toevallig dat dat ene festival bij haar in de buurt is? Bestel de tickets op zijn/haar naam en laat ze bij hem/haar bezorgen of mail ze door.

Reis

Het liefst wil je elkaar natuurlijk graag zien. Wanneer je iets meer te besteden hebt, is het altijd het leukst om een reis cadeau te geven. Koop voor je partner bijvoorbeeld een ticket om jou op te komen zoeken. Of boek een reis in een ander land voor jullie samen en koop verschillende tickets zodat jullie elkaar daar kunnen ontmoeten! Zo kunnen jullie toch nog op vakantie samen zodat jullie waardevolle tijd met elkaar kunnen spenderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *