Tips

Kadotip: geef een tegeltje met foto cadeau!

Wat is er nu leuker en origineler dan een tegeltje met foto cadeau te geven. ik wed dat de ontvanger zo’n origineel cadeau nog nooit heeft gekregen. Hieronder meer informatie over de kadotip: geef een tegeltje met foto cadeau!

Laat een tegeltje met spreuk of foto bedrukken

Een tegeltje cadeau geven met een toffe spreuk of een foto erop van jou en de ontvanger is natuurlijk super uniek en geeft aan dat je verschrikkelijk veel om diegene geeft. Een tegeltje met foto bedrukken kun je uiteraard eenvoudig online regelen. Heb je net een leuke vakantie achter de rug, hebben jullie altijd een bepaald citaat of een spreuk die jullie gebruiken of wil je gewoon een hele mooie foto van jullie samen op een tegeltje laten bedrukken? Alles is mogelijk op dit gebied. Het ligt er maar net aan wat jij wenst. Wil je het tegeltje laten bedrukken in zwart-wit, sepia of gewoon in kleur? Wil je meerdere foto’s op het tegeltje laten plaatsen of een grotere foto? Dit zijn allemaal opties die je hebt bij het laten bedrukken van een tegeltje.

Maak een collage van meerdere tegeltjes

Ook is het wellicht een leuk idee om een collage van tegeltjes te laten maken. Laat op de ene tegel een foto drukken en op de andere tegel een spreuk of citaat en doe dit zo met een stuk of vier of acht tegeltjes. Zo ontstaat er een enorm leuk geheel aan tegeltjes die in een soort collage vorm aan de muur gehangen kunnen worden, zodat de ontvanger elke keer weer met een glimlach herinnerd wordt aan jullie mooie momenten samen.

Op Tegeltje.nl is er heel veel mogelijk op het gebied van het laten bedrukken van tegeltjes als cadeau. Heb je dus advies nodig of heb je een ander leuk idee voor op een tegeltje? Dan kun je het beste contact met ze opnemen om te kijken wat voor mogelijkheden er zijn om aan jouw wensen te kunnen voldoen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *