Tips

High Tea afhalen

Hoe heerlijk is het dat je tegenwoordig ook een High Tea kunt afhalen? Er zijn heel veel restaurants in verschillende steden waar je dit kunt afhalen. Wij vertellen jou alle voordelen en mogelijkheden van een afhaal High Tea.

Waarom afhalen?

Het is heel gezellig om samen met een van je loved-ones bij te kletsen onder het genot van een High Tea. Het voordeel van afhalen is dat je overal kunt High Tea-en waar jij wil. Als het mooi weer is, kun je bijvoorbeeld in je achtertuin High Tea-en, maar je kunt ook naar een park gaan. Is het wat minder lekker weer? Dan kun je thuis of bij je High Tea buddy genieten van een High Tea. Genoeg keuze!

Verschillende locaties

Op HighTea.nl staat een overzichtelijke pagina met alle restaurants waar je terecht kunt voor een afhaal High Tea. Dit is gesorteerd op volgorde van de plaatsnaam van A tot Z. Je kunt terecht bij de grote steden, zoals: Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag, maar ook bij de wat kleinere steden, zoals: Delft, Breda en Haarlem. Ben jij benieuwd of jouw stad ertussen staat? Neem dan gauw een kijkje alle afhaal High Tea’s!!

Verrassen

Is er binnenkort iemand jarig en weet je nog niet wat voor cadeau je kunt geven? Ga dan voor een High Tea cadeaubon! Met deze cadeaubon kun je terecht bij leuke restaurants en lunchrooms in verschillende steden. Of reserveer met de cadeaubon een van de heerlijke High Tea To Go’s. Bestel je HighTea.nl cadeaubon en beleef een onvergetelijke ervaring.

High Tea organiseren


Als je liever zelf een High Tea wil organiseren, kan dat ook. Prik een datum met je vriend(inn)en en do it yourself! Met deze tips maken wij het makkelijker voor je om zelf een High Tea te organiseren én het wordt gegarandeerd een unieke ervaring!

Wat heb je allemaal nodig voor een High Tea? Juist ja, verschillende hapjes en verschillende soorten thee! Bij de hapjes kun je variëren van zoete en hartige hapjes. Denk aan scones, muffins en cakejes, maar ook aan sandwiches. Voor de thee kun je verschillende soorten en smaken proeven. Je kunt de thee in de vorm van theezakjes kopen, of juist los. Maak jij liever zelf je thee? Dan kan dat ook! Je kunt hier bijvoorbeeld kaneel, gember of citroen voor gebruiken. Om jouw High Tea een leuke sfeer te geven, kun je ook de aankleding van het tafelkleed daarop aanpassen. Denk aan een tafelkleed met vrolijke kleuren. Zo heb jij een echte High Tea ervaring bij jou thuis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *