Vrouwen

Handige kledingtips voor een dagje strand

De zomer staat voor de deur. Nog heel even en dan kunnen we weer van heerlijke dagen aan het strand genieten. Lekker de hele dag luieren, zwemmen, zonnen en bovenal genieten. We kunnen niet wachten tot het zover is! Tot die tijd is een beetje voorpret natuurlijk ook niet weg. Wacht bijvoorbeeld niet tot de eerste tropische dag voordat je jouw zomergaderobe update. De kans is groot dat er dan niets meer te vinden is. Daarom is nu hét moment om je garderobe aan te vullen. Bijvoorbeeld met de belangrijkste essentials voor een dagje naar het strand. Maar wat heb je dan absoluut nodig? Wat doe je eigenlijk aan voor een comfortabel stranddagje? Hieronder volgen een aantal handige kledingtips. 

Nieuwe badkleding

Heb je nog goede badkleding liggen? Of ben je wel toe aan iets nieuws? 

De zoektocht naar nieuwe badkleding kan lang duren. Daarom is het belangrijk om hier tijdig mee te beginnen. Tegelijkertijd is dit iets wat tijdens een dagje naar het strand niet mag ontbreken. Je moet wel het juiste dragen om lekker aan je kleurtje te werken of gewoon een frisse duik in het water te kunnen nemen. 

Maar hoe kies je de juiste bikini dames? Het allerbelangrijkste is dat jij je hier goed in voelt. Wees je ervan bewust dat vrijwel iedereen wel haar onzekerheden kent op het strand. Zelfs de vrouwen waar jij misschien met enige jaloezie naar kijkt omdat ze zo’n mooi figuurtje hebben. Wees niet bang om badkleding te dragen. De meeste mensen zijn zo met zichzelf en hun eigen onzekerheid bezig, dat ze echt niet letten op jou. 

Door badkleding zorgvuldig te kiezen, kun je er wel voor zorgen dat je je hier prettiger in voelt. Ben je bijvoorbeeld onzeker over je onderbuik? Draag dan een hoger (corrigerend) bikinibroekje. Je kunt ook een badpak of tankini kiezen. Er is keus genoeg en voor elk figuur wel iets te vinden. 

Kleding die makkelijk aan en uit kan

De meeste dames doen hun bikini of badpak al aan voordat ze naar het strand gaan. Wel zo makkelijk,dan hoeven ze enkel nog hun kleding te verwijderen en kunnen ze direct plaatsnemen op het strand. Het is dan wel prettig om voor kleding te kiezen die makkelijk aan en uit kan. Denk bijvoorbeeld aan soepelvallende zomer jurkjes. Kies bij voorkeur niet voor een al te nauwsluitend jurkje, want deze zijn vaak weer lastiger netjes aan te trekken als je badkleding iets vochtig is geworden. 

Kies je liever voor een broek? Denk dan aan een harembroek of een speciale strandbroek in het lang of kort. Dit zijn broeken die erg soepel vallen en elastiek hebben in de taille. 

Neem je ondergoed mee voor na het dagje strand? Kies dan voor iets wat je gemakkelijk aan kunt krijgen en ook niet zo strak op het lichaam valt. Zo voorkom je ook ongemak mocht je huid iets roodverbrand zijn na een lange dag in de zon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *