Fashion Tips Vrouwen

De 5 leukste oorbellen van dit moment

De 5 leukste oorbellen van dit moment

Oorsieraden zijn al jaren helemaal hot en happening. Een aantal jaar geleden zag je dat ze wat kleiner en subtieler werden. Maar nu komen de wat grotere weer helemaal terug in dit artikel gaan we je alle trends laten zien. Lees daarom zeker even dit artikel als je opzoek bent naar de trend van nu.

De trends van dit moment!

De trend van dit seizoen op het gebied van oor mode zijn toch echt wel de earcuffs! Misschien heb je geen idee wat het zijn, daarom zal ik het even uitleggen. Een earcuff is een oor versiersel waar je geen gaatje voor nodig hebt. Het is niet te vergelijken met de oorclips die vaak wat oudere vrouwen dragen. Want de earcuffs zijn juist super hip onder de jonge meiden. Je kunt ze op ieder deel van je oor klemmen en ze blijven ook nog eens goed zitten, ideaal voor een festival dus. Het beste is om ze te dragen met opgestoken haar je wilt natuurlijk wel dat ze opvallen. Ook zijn ze in allerlei verschillende soorten te vinden. Goud, zilver of met steentjes alles is mogelijk.

Ook zie je veel oorbellen met een chain. Het is dus een gewoon oorbelletje maar dan met een klein kettinkje er aan. Deze oorbel is een echte eye catcher, ook is die ideaal aangezien je hem makkelijk met een steker in je oor kan bevestigen. Ook is de chainoorbel erg leuk als je twee gaatjes heb aangezien je dan de twee aan elkaar kan verbinden door de ketting. Ze zitten dan namelijk aan elkaar vast en worden aan elkaar verbonden door de ketting.

Wat ook een grote trend aan het worden is, is de statement oorbel. Het woord zegt het natuurlijk al “statement’ ze moeten een indruk achter laten. En dat doen ze ook want het zijn grote en grove oorbellen die flink opvallen. Ze zijn niet te missen. Een saaie outfit kun je met zo’n oorbel in één klap afmaken. Maar je kunt ze natuurlijk ook gewoon lekker combineren met een druk printje of een opvallend kledingstuk.

En voor de mensen die fan zijn van leuke dierenprintjes is er natuurlijk ook de leopard oorbel. En daar is een hele flinke collectie van te vinden. Je hebt de gouden oorbellen of de zilveren oorbellen. Het is maar net wat jij leuk vind.

En we kunnen natuurlijk niet de verschillende hoops vergeten. Deze zijn ontzettend populair. Ga je voor zilver, goud, groot of klein alles is mogelijk. Het leuke is dat je ze lekker kan combineren. Ook maken ze je festival outfit helemaal af.

Sieraden kiezen is natuurlijk heel persoonlijk. Ook draag je sieraden om je stijl meer te laten zien. Daarom kan het soms zijn dat je voor bepaalde beroepen sommige sieraden niet mag dragen. Denk bijvoorbeeld aan een piercing in je neus, al ga je dan voor baliemedewerkster solliciteren zal je misschien kans hebben dat die er uit moet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *