Tips Vrouwen

De leukste vrouwenblogs van dit moment

De leukste vrouwenblogs van dit moment

Ik ben dol op YouTube, maar blogs zullen wat mij betreft ook altijd leuk blijven. Lezen hoe iemand denkt over product A of kijken hoe kledingstuk B staat bij mijn favoriete blogger. Ja, ik houd van blogs. Zelfs zoveel, dat ik er graag een aantal met je deel. Want wat is inspiratie als je het niet met een ander kunt delen?!

1. Beautify Luxury

Deze is nog relatief nieuw, maar heeft al wel direct mijn hart veroverd. Ik ben namelijk dol op luxe producten op gebied van beauty en skincare. En dan kun je natuurlijk al raden wat je op Beautifyluxury.nl kunt lezen. Alles over verzorging. En niet alleen vanaf de buitenkant, maar ook van binnen. Hoe sport bijdraagt aan een gezond kleurtje op de wangen en hoe het drinken van water helpt bij een stralende huid. Aanrader! 

2. Womenshealth Magazine

Over inner beauty gesproken. Womenshealth is echt een groot favoriet bij mij. Een perfecte mix van sport, gezonde voeding, beauty, lifestyle en alles op een leuke manier geschreven. Ik heb een tijdje een abonnement gehad op hun magazine, maar merkte dat de artikelen in dat magazine vaak (een beetje anders geschreven) terug te vinden waren op hun website. Beetje zonde van mijn geld. Daarom voor jou de bespaartip: skip het abonnement en ga online lezen. 

3. De 40+ Vrouw

Ik ben zelf de 40 nog niet gepasseerd, maar dat betekent niet dat ik dit blog niet mag lezen. Op De40plusvrouw.nl lees je alles over de leukste datenights, hippe modezaken (voor jong en oud, om samen met je dochter/moeder te gaan winkelen), leuke eettentjes, hoe je je huid kunt verzorgen.. Inspiratie alom! 

Heb jij nog leuke blogs (of misschien wel magazines of YouTube kanalen) die je met ons wil delen? Laat het ons weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *