Tips

De Leukste vrijgezellenfeest ideeën lees je hier!

tips

Gaat één van je beste vriendinnen, lieftallige collega of familielid binnenkort trouwen? Dan is het de hoogste tijd om diegene op een geweldige en onvergetelijke manier afscheid te laten nemen van het vrijgezellenleven! Nu vraag je vast af: wat zijn de leukste ideeën voor een vrijgezellenfeest? Gelukkig ben je vandaag bij de juiste blog belandt. Wij hebben een aantal zeer amuserende, leuke en beschamende vrijgezellenfeesten op een rij gezet, die jouw vriendin, collega of familielid nooit meer zal vergeten! 

Stedentripje met opdrachten 

Om er een onvergetelijke tijd van te maken is een stedentrip een van de leukste manieren om het vrijgezellenleven af te sluiten. Dit kan in het buitenland, denk maar aan: Hamburg, Parijs, Antwerpen, Barcelona of zelfs buiten Europa. Op deze manier kan je er een compleet weekendje van maken en allerlei leuke activiteiten doen. Vind je naar het buitenland gaan te duur? Dan kan je ook met een wat kleiner budget het binnen Nederland houden. Het leukste is om het in een stad te vieren waar het in het centrum wat drukker is met mensen. Je kan de toekomstige bruid allerlei beschamende opdrachten laten doen in de binnenstad. Denk aan grappige foto’s maken of gekke vragen stellen aan voorbijgangers. 

Organiseer een pyjama party 

Het is ook mogelijk om op een wat kleinschaligere, maar supergezellige manier een vrijgezellenfeest te vieren. Trommel alle mensen die je erbij wil betrekken, trek je mooiste pyjama uit de kast, koop allemaal lekkere hapjes en drankjes en speel de leukste spelletjes met iedereen. Ook tijdens een pyjama party avond als dit kan je de meest gekke opdrachten verzinnen die de toekomstige bruid kan uitvoeren. 

Speurtocht op de fiets 

Wil je een beetje uitdaging? Organiseer dan een leuke speurtocht op de fiets met moeilijke opdrachten! Kies een leuke plek in de omgeving waar je een mooie route kunt befietsen. Stop onderweg voor de gekste opdrachten en eet even een heerlijk hapje bij een restaurant. Je kan natuurlijk op je eigen fiets de speurtocht trotseren. Wij raden je aan, vooral wanneer de route behoorlijk lang duurt, om een e-bike te huren. Wil je weten waar je het beste een e-bike kan huren of kopen? Gebruik dan de zoekterm: elektrische fiets kopen of Fietsenwinkel Groningen.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *