Fashion

Als een filmster door het leven

Tommy Hilfiger horloge dames

Een filmster is iemand die veel werk heeft gedaan in de filmindustrie. Je wordt niet zomaar een filmster. De Mensen moeten je oprecht goed vinden en je vaker willen zien. Als dit niet het geval is, kun je jezelf al geen filmster noemen. Je kunt wel proberen om als een filmster door het leven te gaan. In films komen vaak verschillende dingen terug die je misschien na kan doen. Zo zijn er outfits die je eventueel aan zal kunnen doen of hoe jij je huis kan gaan aankleden kan ook al een hele kwestie zijn. 

Je kleden als een filmster

Filmsterren zien er altijd uit alsof ze er altijd goed uit zien. Zo dragen ze een horloge Tommy Hilfiger dames die bij hen altijd perfect staat. Sommige mensen denken dat deze filmsterren er altijd goed uitzien. Dit kan uiteraard niet. Filmsterren zijn ook maar gewoon mensen. Uiteindelijk zullen ook filmsterren ´s avonds op de bank neer ploffen om tv te kijken. Zij zullen dit niet helemaal opgemaakt gaan doen. Dat is uiteraard helemaal niet comfortabel. Als je als een filmster wilt leven, hoef je dus niet per se heel veel te gaan veranderen in je leven. 

Brad en Angelina zijn hele bekende acteurs. Het zijn echte filmsterren. Op het witte doek zien ze er prachtig uit. Echter zal je dit in het echte leven teleurstellen. Zodra jij als een filmster wilt leven, kun je je aan bepaalde dingen houden. Zo kun je de deur niet uit gaan als je niet mooi opgemaakt bent. Als iemand dan bij je thuis komt, zullen ze zien hoe je er echt uit ziet. Hier zit waarschijnlijk nog wel een groot verschil tussen. Het is dan ook handig om geen vertekend beeld te hebben van de acteurs. Acteurs zijn ook mensen. 

Je huis als een film

Er zijn heel wat verschillende soorten dingen die in films gebruikt worden. De meeste huizen in films zien er perfect uit. Natuurlijk wil iedereen een perfect huis, maar dit is bijna niet haalbaar. Daarom kun je kijken naar de kleine dingen die in een film terug komen. Zo komen er in sommige films analoge klokjes tevoorschijn. Dit soort dingen kun je heel erg leuk in je interieur inrichten. Je kan je woonkamer dan toch iets meer op een filmset laten lijken. Het is dan ook fijn dat jezelf het ook daadwerkelijk mooi vindt wat je er neerzet. 

Je zal eventueel ook wat grotere dingen van een film kunnen overnemen. Er zijn heel wat schilderijen in films gebruikt. Je zal hetzelfde schilderij uit je favoriete film kunnen gaan gebruiken. Het is iets moois als je er zelf graag mee aan de slag wilt gaan. Je kunt je hele favoriete film na gaan maken. Je hoeft niet alles na te maken, je kan ook kleine dingen veranderen. Het is uiteindelijk maar net wat jezelf wilt en wat jezelf mooi vindt. Jij moet er namelijk zelf in gaan wonen. Het moet dan ook jouw eigen stijl worden. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *