Vrouwen

Alles Wat Je Moet Weten Over Permanente Make-up

VRouw

Permanente make-up is een echte tijdsbesparing en neemt de druk weg om elke dag je winged eyeliner of ombre wenkbrauw te perfectioneren… maar is het het waard? Hoe lang blijft permanente make-up zitten? De eerste bekende permanente make-up werd in 1902 gedaan door de Britse tatoeëerder Sutherland MacDonald, maar sindsdien is de kunst verder ontwikkeld en geperfectioneerd. Tegenwoordig is permanente make-up meer semi-permanent en hoewel het niet voor altijd is, blijft het toch veel langer zitten dan reguliere afwasbare make-up. Je kunt allerlei behandelingen laten doen en veel beroemdheden en glamoureuze mensen worden elke dag wakker met een gezicht vol permanente make-up. Overweeg je het te laten doen? Hier is alles wat je moet weten, volgens Semi-Permanente Make-up Artieste Tracie Giles. Het belangrijkste gebied van het gezicht waar mensen permanente make-up laten aanbrengen, zijn de wenkbrauwen.

Tracie zei: “Wenkbrauwen hebben Permanente Make-up op de kaart gezet en zijn nog steeds de populairste behandeling voor Permanente Make-up.”

Microblading en Digitale Tatoeage zijn de twee belangrijkste permanente wenkbrauwbehandelingen en zijn in wezen gewoon verschillende methoden om pigment in de huid te implanteren.

De Semi-Permanente Make-up Artiest zei: “Microblading gebruikt een kleine handbediende blade, terwijl Digitale Tatoeage een elektrisch aangedreven handstuk en naald gebruikt, meer zoals conventionele tatoeage.

“Er zijn veel verschillende stijlen van Permanente Wenkbrauwen – van extreem natuurlijke Hairstroke Wenkbrauwen, tot meer gedefinieerde Ombré en Powder Wenkbrauwen, tot de nieuwste in Wenkbrauw Tatoeage – Hyper Realisme Wenkbrauwen, die slechts in een handvol klinieken wereldwijd beschikbaar zijn, inclusief Tracie Giles Londen.” Je hebt waarschijnlijk wel gehoord van microblading en het permanent laten tekenen van je wenkbrauwen, maar dat is niet de enige vorm van semi-permanente make-up die bestaat.

Sommige klinieken bieden semi-permanente behandelingen aan voor de lippen, wangen, oogleden, tepels, hoofdhuid en meer!

Tracie zei: “Bij Tracie Giles Londen hebben we de afgelopen jaren een enorme toename gezien in de populariteit van Lip Blush-behandelingen en Eyeliner Tatoeage.

“Lip Blushing creëert een volle kleur over de lippen, voegt definitie toe en creëert de illusie van volume – in wezen een permanente lipstick in de perfecte tint speciaal voor jou ontworpen.

“Net als bij conventionele Eyeliner, zijn er veel verschillende stijlen van Permanente Eyeliner – van een subtiele wimperversterker, tot een meer dramatische vloeibare look liner, tot een prachtige smokey Whipshaded Eyeliner.” Als je iemand bent die nep sproeten tekent met een van de vele sproetproducten die tegenwoordig op de markt zijn, kun je jezelf de moeite besparen en ze permanent laten tekenen.

Sproeten worden geassocieerd met een jeugdige, gezonde uitstraling en het is een zeer populaire behandeling in klinieken in het VK.

Tracie zei: “Voor degenen onder ons die niet van nature gezegend zijn met een schoonheidsvlekje of sproeten, kan Permanente Make-up ook worden gebruikt om deze voor je te creëren – en niemand zal weten dat ze getatoeëerd zijn!”

Permanente make-up hoeft niet alleen over ijdelheid en er op je aantrekkelijkst uitzien te gaan, het kan ook worden gebruikt voor medische tatoeage.

Tracie legde uit: “Hoewel Permanente Make-up het best bekend staat als een cosmetische verbetering, kan het ook worden gebruikt voor medische tatoeage – inclusief het creëren van de meest realistische 3D Tepels en Tepelhoven na borstreconstructie of -operatie, om littekens te verbergen na een schisisoperatie.

“We kunnen het zelfs gebruiken om haarstreken op de hoofdhuid te tatoeëren voor degenen die lijden aan haarverlies.” Doet het pijn om permanente make-up te laten doen? Permanente Make-up is een niet-invasieve behandeling en zou geen pijn moeten doen.

Tracie legde uit: “De meeste klanten ervaren geen pijn en we brengen een verdovende gel aan voor en tijdens de behandeling om eventueel ongemak te minimaliseren.

“Eventuele pijn is zeker niet genoeg om klanten ervan te weerhouden terug te komen voor retouches en nieuwe Permanente Make-up behandelingen!”

Je moet ervoor zorgen dat de kliniek die je bezoekt verdovende gel aanbrengt en een goede reputatie heeft voor pijnloze toepassing als dit iets is waar je je zorgen over maakt. Kies je salon verstandig en probeer niet te besparen op kosten, want je krijgt niet overal geweldige resultaten.

Permanente Make-up mag geen goedkope behandeling zijn en je moet niet worden gedreven door kosten, zei Tracie.

Ze legde uit: “Het kost jaren aan training en ervaring om een geweldige Permanente Make-up Artiest te worden en de beste artiesten zullen alleen de beste apparatuur gebruiken.

“Zoals bij de meeste dingen, zal de kostprijs van je behandeling meestal de resultaten dicteren die je krijgt – dus investeer iets meer voor de beste resultaten.”

Conclusie 

Overweeg je permanente make-up, zoals aangeboden door topklinieken zoals “Ciao Bella Skin Clinic“, dan is het belangrijk om goed geïnformeerd te zijn over de mogelijkheden, de duurzaamheid van de behandelingen en de zorg die nodig is om de beste resultaten te behalen. “Ciao Bella” staat bekend om hun expertise op het gebied van semi-permanente make-up

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *