Fashion

3 exclusieve damesmode merken

mode

Lekker shoppen en kleding aanschaffen is altijd al een trend voor stijlvolle mensen geweest. Vooral voor vrouwen, die het prettig vinden om regelmatig iets anders modieus te kopen en hier uiteraard in rond te lopen. Maar de meeste dames zijn daarbij tegenwoordig ook echt een stuk merkbewuster geworden.

Waarom kopen deze dames hierbij liever kleding van exclusieve damesmode merken? Welnu, dat heeft veelal te maken met het volgen van de laatste modetrends. Deze merken bieden met hun allernieuwste collectie veelal de actuele stijlen, designs en kleuren die de echt modieuze vrouwen graag willen dragen.

Jezelf er aangenaam anders uit laten zien

Hierdoor zal men er namelijk echt bij de tijd bijlopen en met hun unieke collecties zullen deze exclusieve damesmode merken de draagsters er veelal ook heel fijn modieus aangenaam anders uit laten zien dan anderen!

Om deze redenen introduceren we alle trendy dames graag even aan de volgende exclusieve damesmode merken.

Marc Cain

De exclusieve damesmode van Marc Cain is uit Duitsland afkomstig, om precies te zijn uit Bodelshausen, maar de bijzondere mode die zij creëren had tevens uit één van de grote modehoofdsteden afkomstig kunnen zijn.

De creaties van het Duitse merk staan ​​veelal voor een weelderige en luxueuze damesmode en zijn daarbij tegelijkertijd perfect te combineren. Bij Marc Cain kleding ligt de focus dan ook niet alleen op de bijzondere individuele kledingstukken, maar gaat het hier om een allesomvattende look waarmee de moderne vrouw zich haarzelf prachtig uniek mee kan maken.

Cambio

Vrouwen hebben een natuurlijk fingerspitzengefühl voor wat ze willen dragen. Het is iets dat belangrijk is voor elk kledingstuk dat ze aantrekken, want dat bepaalt wie ze zijn en hoe andere mensen ze zien. Het exclusieve en zeer succesvolle modelabel Cambio is alsook in Duitsland gevestigd.

Het uit Rossbach afkomstige Cambio staat vooral bekend om haar damesbroeken, die er met hun elegante maar toch casual stijl er prachtig uitzien. Plus vergeet hierbij ook zeker niet, dankzij de perfecte pasvorm, hun ongelooflijke comfort.

HIGH door Claire Campbell

Volgens velen is het HIGH modelabel, die door Claire Campbell gecreëerd werd een verademing in de huidige modescene. De exclusieve damesmode van HIGH streeft ernaar om allerhande eigentijdse klassiekers voor dagelijks gebruik te creëren.

Met hun eigentijdse en casual chique kledinglijn bieden ze de modieuze vrouw van vandaag velerlei innovatieve plus intelligent ontworpen kledingstukken, die zowel nuttig, mooi als behoorlijk wenselijk zijn.

HIGH noemt deze bijzondere met de hand vervaardigde mode zelf ‘Everyday Couture’, en volgens hun eigen woorden omarmt HIGH daarmee de modernistische overtuiging dat design en technologie het leven aangenaam positief kunnen veranderen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *