Tips

Thuis bruin worden door tanning spray en hoe breng je dit aan?

huid

Veel mensen vinden het mooi om een gebruinde huid te hebben. Een gebruinde huid laat vaak minder oneffenheden zien en ziet er gezonder uit. Ook staan bepaalde kleuren kleding mooier wanneer de huid licht getint is. De meest natuurlijke manier om bruin te worden is om veel tijd in de warme zon door te brengen. Helaas is het in Nederland vaak te koud en te bewolkt om goed bruin te worden. Het gebruik van de tanning spray kan hier een oplossing bieden. Maar wat is nu een goede tanning spray? En hoe gebruik jij een tanning spray op de juiste manier?

De Marc Inbane Tanning Spray

De Marc Inbane Tanning Spray is een zeer goede tanning spray. De gebruinde kleur die jouw huid krijgt na het gebruiken van deze spray oogt erg natuurlijk. Door plantaardige en voedende ingrediënten als Vitamine E, Aloë Vera en Ginkgo krijgt jouw huid een mooie glans. De tanning spray is gemakkelijk aan te brengen en geeft binnen 3 tot 4 uur al een duidelijk resultaat. Omdat de werkzame ingrediënten in de Marc Inbane Tanning Spray alleen de bovenste dode huidcellen kleurt is het product niet schadelijk voor de huid en is er een zeer laag risico op allergische reacties. De gebruinde kleur verlaat de huid via het natuurlijke vernieuwingsproces van de huidcellen. Dus wil jij een mooie gebruinde huid zonder je huidcellen te beschadigen? Dan is een goede tanning spray zoals de Marc Inbane Tanning Spray precies wat jij zoekt. 

Hoe breng ik een tanning spray correct aan?

Wanneer jij een tanning spray correct wil gaan gebruik dan moet jij de huid eerst volledig exfoliëren. Dit zorgt ervoor dat de laag dode huidcellen waar de kleuring van de Marc Inbane Tanning Spray mee werkt op elke plek op het lichaam even dik is. Dit voorkomt donkere plekken wanneer de tanning spray wordt aangebracht. Na het exfoliëren is het belangrijk om de huid goed te hydrateren. Het is belangrijk om de voeten en enkels, de knieën, de ellebogen, de binnenkant van de ellebogen, de polsen, handen en de oksels goed in te smeren. Deze gebieden zijn vaak erg droog waardoor de tanning spray minder goed hecht. Na het hydrateren is het tijd om de Marc Inbane Tanning Spray aan te brengen. Deze tanning spray dient royaal op de bijbehorende handschoen aangebracht te worden. Het aanbrengen gebeurt met een roterende beweging vanaf de benen omhoog. Deze tanning spray is ook geschikt om op het gezicht te gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *