Tips Vrouwen

Zelf je iPad Pro 11 hoesje maken? Dat kan heel gemakkelijk

Zelf je iPad Pro 11 hoesje maken Dat kan heel gemakkelijk

Een nieuwe iPad kopen is elke keer weer bijzonder. Een Apple iPad Pro 11 is te gebruiken voor verschillende doeleinden. Het is perfect voor het uitwerken van allerlei creatieve ideeën, maar net zo goed om een film te bekijken op het 11 inch scherm. Daarnaast kun je met dank aan de krachtige M1 chip en A12Z Bionic processor perfect je foto’s bewerken. Omdat er True Tone technologie aanwezig is op de iPad kun je dit ook gewoon buiten doen, omdat de iPad zich door deze technologie dus aanpast aan de omgeving. Met het omgevingslicht zie je dan de mooiste kleuren. Hoe kom je aan mooie foto’s om te bewerken? Die maak je natuurlijk gewoon met de 12 megapixel camera die je vindt op de achterkant. Wil je de iPad ook onderweg gebruiken? Dan is het verstandig om te kiezen voor een model met 4G internet. Een iPad 11 pro wil je natuurlijk altijd in optimale conditie houden, en daarvoor is een hoesje onmisbaar. Je kunt prima zelf een iPhone hoesje met foto maken. Hieronder lees je hoe!

iPad 11 pro hoesje maken

Het valt hoe dan ook op wanneer je een iPad 11 pro hebt, maar het kan natuurlijk zijn dat je het nog net even wat extra’s wilt geven. Of je wil de iPad nog wat persoonlijker maken. Een hoesje dat je zelf hebt ontworpen is daarvoor ideaal. Je kunt op dit hoesje van alles en nog wat verwerken. Wat te denken van foto’s van je favoriete vakantie, van je gezin of partner of een andere foto die je dierbaar is. Daarnaast kun je er ook allerlei figuurtjes of teksten op verwerken. Of ga voor een ander design. Heb je een huisdier dat je het liefst altijd bij je wil dragen? Verwerk deze dan op je hoesje. Wat je ook wil, je kunt alles kwijt op de hoesjes van een iPad 11 pro. Dit is overigens niet alleen geschikt voor je eigen hoesje, maar ook zeker als cadeau voor anderen. 

Als je van afwisseling houdt is het een goed idee om meerdere ontwerpen uit te werken. Dan ben je in staat om elke dag een ander hoesje voor jouw iPad te gebruiken. Elk hoesje voor een iPad heeft uiteraard strategische uitsparingen zodat je alles gewoon kunt gebruiken. Bij elk knopje kun je zonder problemen komen, en ook de camera ligt natuurlijk vrij. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *