Uncategorized

Waarom gebruikmaken van Oté Monosept lenzenvloeistof?

ote monosept lenzenvloeistof

Bijzonder veel mensen hebben dagelijks te kampen met gevoelige ogen. Het feit dat deze mensen in de praktijk ook vaak lenzen moeten dragen helpt daar uiteraard niet bepaald aan mee. Toch zijn er op de markt tal van verschillende producten terug te vinden die op dit vlak een niet onbelangrijke meerwaarde met zich meebrengen. Het gaat hierbij onder meer om de Oté Monosept lenzenvloeistof. De krachtige reiniging welke door middel van de Oté Monosept lenzenvloeistof kan worden gerealiseerd maakt ze uitermate geschikt voor mensen die lijden aan gevoelige ogen. Ben je ook op zoek naar een vloeistof waar je gebruik van kan maken voor het reinigen van je contactlenzen? Ook dan zal je kunnen vaststellen dat je daarvoor zonder probleem gebruik kan maken van de Oté Monosept lenzenvloeistof. 

Wat is de Oté Monosept lenzenvloeistof precies?

Het spreekt voor zich dat elk type lenzenvloeistof welke op de markt is terug te vinden over haar eigen, specifieke eigenschappen beschikt. Deze Oté Monosept lenzenvloeistof vormt daar geen uitzondering op. Door gebruik te maken van de Oté Monosept lenzenvloeistof kan je dan ook rekenen op verschillende, interessante voordelen. In eerste instantie is het belangrijk om te weten dat de Oté Monosept een lenzenvloeistof is welke werkt op basis van waterstofperoxide. Bovendien beschikt ze over een zogenaamde neutralisatie disk voor alle type lenzen. 

Waarvoor kan de Oté Monosept lenzenvloeistof worden gebruikt? 

De Oté Monosept lenzenvloeistof wordt in de praktijk in het bijzonder geprezen omwille van de ongelofelijk veelzijdige werking waarover ze beschikt. Deze werking zorgt ervoor dat dit type lenzenvloeistof voor menig aantal verschillende doeleinden kan worden ingezet. Het gaat hierbij concreet om de volgende: 

  • Voor het reinigen van je contactlenzen; 
  • Voor het desinfecteren van de lenzen; 
  • Voor het bewaren van de contactlenzen; 

Bovendien is het zo dat de Oté Monosept lenzenvloeistof er om bekend staat ook nog eens uitstekend in staat te zijn om zogenaamde proteïnen te verwijderen. Een ander eveneens niet onbelangrijk voordeel waar je op kan rekenen bij het gebruik van de Oté Monosept lenzenvloeistof heeft betrekking tot het feit dat de vloeistof voor alle soorten van contactlenzen kan worden gebruikt. Dit geldt dus eveneens voor de zogenaamde silicone hydrogellenzen. 

De werking van de waterstofperoxide en de platina disc 

Door gebruik te maken van de Oté Monosept lenzenvloeistof kan je rekenen op een dubbelzijdige werking. In eerste instantie is er uiteraard de aanwezigheid van de waterstofperoxide. Deze zorgt ervoor dat de contactlenzen vlot kunnen worden gereinigd en gedesinfecteerd. Daarnaast is er ook nog de zogenaamde platina disc. Deze platina disc is verantwoordelijk voor het splitsen van de waterstofperoxide in enerzijds water en anderzijds zuurstofgas. Hierdoor blijft uiteindelijk alleen een zoutoplossing over. Nadat het neutralisatieproces is afgelopen is het mogelijk om de contactlenzen onmiddellijk in te brengen.

Het feit dat de Oté Monosept lenzenvloeistof een lenzenvloeistof is welke beschikt over een basis van waterstofperoxide zorgt er uiteraard voor dat ze op een correcte manier gebruikt dient te worden. Lees dus altijd goed de gebruiksaanwijzing voordat je ervoor kiest om van deze Oté Monosept lenzenvloeistof gebruik te gaan maken. Voor meer informatie over verschillende soorten lenzenvloeistoffen zoals Oté Monosept lenzenvloeistof, neem een kijkje op www.lens2day.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *