Tips

Tips waar een telefoon voor zakelijke vrouwen aan moet voldoen

telefoon

Het leven van een zakelijke vrouw is natuurlijk niet compleet zonder een goede (zakelijke) telefoon. Maar als je een telefoon voor zakelijk gebruik gaat aanschaffen, waar moet deze dan eigenlijk aan voldoen? Het is natuurlijk vervelend om er na een tijdje achter te komen dat je met het toestel niet helemaal uit de voeten komt. Daarom hebben we een artikel geschreven met tips waar je op kunt letten wanneer je een zakelijke telefoon aanschaft. 

Kies je voor nieuw of gereviseerd?

De eerste keuze die je moet maken is of je voor een nieuwe telefoon of een gereviseerde telefoon wilt kiezen. We kunnen ons goed voorstellen dat je niet perse het allernieuwste toestel nodig hebt wanneer je zelf al een smartphone hebt. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een refurbished iPhone zakelijk, waardoor je een hoop op kosten bespaart. Deze toestellen hebben namelijk al een eerdere eigenaar gehad en zijn daardoor een stuk goedkoper dan wanneer je een nieuwe zakelijke iPhone koopt. 

Genoeg opslagcapaciteit

Een andere factor waar je rekening mee dient te houden is de opslagcapaciteit van het toestel. Hoeveel bestanden moet je op je telefoon opslaan? Een toestel heeft standaard een bepaalde opslagcapaciteit, maar sommige toestellen kun je nog uitbreiden met een externe geheugenkaart. Een iPhone heeft die mogelijkheid niet, maar een Samsung smartphone bijvoorbeeld dan weer wel. 

Een dubbele simkaart mogelijkheid

Tegenwoordig heb je een heleboel Dual toestellen waardoor je de mogelijkheid hebt om twee simkaarten in de smartphone te plaatsen. Een telefoon met twee simkaarten is vooral handig voor zakelijke vrouwen die een werk- en privé nummer hebben. Met een Dual smartphone hoef je tijdens een zakelijke afspraak geen twee telefoons meer mee te nemen. Je hebt één smartphone waarmee je zowel privé als zakelijk op te bereiken bent. Maar dat is nog niet alles. Naast gebeld worden kun je met een Dual toestel ook zelf iemand bellen en internetten is ook moeiteloos. 

Hoe belangrijk zijn al die snufjes?

Verder kun je jezelf de vraag stellen hoe belangrijk alle technologische snufjes voor jou zijn. Denk er dus goed over na waar je het toestel voor wilt gebruiken. Wil je er alleen voor zorgen dat je bereikbaar bent voor klanten op een andere telefoon dan je privé toestel? Of moet het toestel ook een goede camera hebben zodat je onderweg professionele foto’s kunt schieten wanneer dat nodig is? Het zijn allemaal punten die belangrijk zijn om mee te nemen in jouw keuze.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *