Tips Vrouwen

De leukste spelletjes om met je vriendinnen te doen

leukste spelletjes

Het is natuurlijk heel gezellig om tijd met je vriendinnen door te brengen. Het is ook heel vermakelijk om samen spelletjes te doen en het is dan handig om te weten wat leuke spellen zijn. Denk bijvoorbeeld aan populaire spellen zoals het dobbelspel Qwixx of verschillende bordspellen en kaartspellen.

Ganzenbord upgraden

Ganzenbord kan je nog leuker maken door op sommige vakjes opdrachten te zetten die jullie zelf bedenken. Het is leuk om opdrachten te bedenken waarbij je een drankje moet drinken. Zo geef je een nieuwe draai aan het spel wat zorgt voor een gezellige avond.

30 Seconds

Bij dit spel maak je teams en als jullie van start gaan moet er één iemand van het team begrippen van het kaartje omschrijven. De andere teamleden moeten het raden en elke ronde omschrijft er iemand anders de begrippen. Het zorgt voor veel lachwekkende momenten en spanning door de beperkte tijd per ronde. Op KoningBordspel.nl vind je alle spellen van 30 Seconds.

Mens erger je niet en nog meer vermaak

Dit spel is erg nostalgisch en iedereen houdt er wel van. Het is simpel en je hoeft dus niet te veel na te denken. Ook dit spel kan je leuker maken door er bepaalde regels bij te bedenken waarbij je bijvoorbeeld je glas leeg moet drinken als je pionnetje van het bord af word gegooid. Speak out is ook een grappig spel. Hierbij stop je een mondstuk in je mond en je moet dan bepaalde zinnen uitspreken. Dit klinkt natuurlijk hilarisch. 

Nog een leuk spel is Escape Room. Hierbij worden jullie uitgedaagd om puzzels en clues op te lossen. Jullie moeten binnen een uur ontsnappen en dit zorgt voor veel teamwork. Dit zijn dus leuke spellen die je kan spelen met je vriendinnen en je kan er ook een upgrade aan geven door er regels aan te verbinden waardoor het tegelijk een drankspelletje wordt. Degenen die verliezen moeten dan wat slokken nemen of zelfs hun glas leegdrinken. Bepaal het samen en maak er een gezellige avond van waarbij veel gelachen wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *