Tips

Ibiza accessoires die je look helemaal afmaken

ibiza

Als je aan Ibiza denkt dan zie je meteen een kleurrijke Bohemian wereld voor je. Het zonovergoten Ibiza zorgt voor happy vibes en mooie accessoires horen daar bij! Of het nu een prachtige sjaal is, een ketting met een diepe aquamarijn kleurige steen, lange van kraal gemaakte oorbellen of een tas met kleurrijke franjes het maakt je outfit helemaal compleet. Accessoires zorgen ervoor dat je, je bohemian stijl goed tot uiting kan laten komen en fleuren de simpelste outfit op. Je kan een mooie zwarte lange jurk met een kleurrijke hoofdband en grote tas naar het strand dragen, s avonds tover je de jurk met een mooie zware riem in je taille en een kleurrijke sjaal in je haar om in een nieuwe look.Ibiza en spiritualiteit

Ibiza staat bekend om haar spiritualiteit en het ontwakenen van de ziel. De accessoires zijn vaak hand gemaakt, elk stuk is dus uniek en heeft haar eigen karakter. Het laat het artikel leven. De Ibiza accessoires waren vroeger eerder een trend, maar zijn nu niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Het is een bepaalde stroming geworden waar veel mensen gevoelig voor zijn. De producten worden met liefde en ambacht geproduceerd door veelal echte artiesten en gaan vaak ook over van de een op de ander, daardoor lijken de accessoires ook echt te leven. De producten zijn kwalitatief goed en blijven dus heel lang mooi. Hierdoor kan men jaren van de producten genieten. 

Tip: Spiri Ibiza

De Ibiza accessoires worden vaak ook met een bepaalde visie gemaakt. Zie je bijvoorbeeld een oog? Dan kan dat voor meerdere dingen staan bijvoorbeeld het alles ziende oog, dat kijkt door de oppervlakte heen en naar de diepte van dingen, of het kijkt juist naar de spirituele wereld. Het kan ook staan voor de 6e Chakra, wat naar intuïtie, verbeelding en innerlijke wijsheid refereert.

Vrolijke en felle kleuren 

De kleuren kunnen ook voor bepaalde emoties of gevoelens staan. De bohemian stijl komt van origine uit Frankrijk, het waren zigeuners die creativiteit, vrijheid en individualisme belangrijker vonden dan het materialistische leven. De kleuren die bij bohemian horen zijn bijvoorbeeld magenta, aubergine paars, turquoise, dronkere groentinten, koningsblauw of oker geel. Daarnaast worden vaak de vrolijke, felle kleuren gecombineerd met rustige basis elementen of juist drukke prints. Ook zie je veel gestikte prints of kraaltjes en franjes, er is veel detail te zien in de producten. Dit zorgt ervoor dat je dat vrije, liefdevolle gevoel wat Ibiza uitstraalt terug voelt in de accessoires. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *