Tips

Het ontstaan van het kledingmerk Lil Atelier

mode

Lil Atelier is een baby en kinderkleding merk dat afkomstig is uit Denenmarken. Het staat bekend om hoge kwaliteit en goede materialen voor een betaalbare prijs. Lil Atelier is een kledingmerk dat het belangrijk vindt om een zo’n duurzaam mogelijk merk te zijn. De aarde moet een goede plek blijven voor alle volgende generaties die nog komen. Het merk staat voor samen is beter dan alleen. In dit artikel is meer te lezen over het ontstaan van het kledingmerk Lil Atelier.

Het submerk van Name It

Lil Atelier is het submerk van Name It en is eind 2019 gelanceerd. Lil Atelier is onderdeel van Bestseller maar verschilt hier wel iets van. Lil Atelier is een merk dat zich vooral focust op geupgrade materialen in combinatie met een verfijnd en luxe design. Het merk is voor jongens en meiden in de leeftijdscategorie baby, mini en kind. Name It staat bekend als een merk met drukke prints en felle kleuren terwijl Lil Atelier eigenlijk het tegenovergestelde is. Behalve dat is er ook een verschil in gebruik van materiaal. 

Informatie over Lil Atelier 

Lil Atelier staat voor natuurlijke en comfortabele materialen die je gemakkelijk kan dragen. De kledingcollecties zijn gefocust op kleur, humeur, textuur en handgetekende elementen. De kleding is geïnspireerd door de natuur. Op deze manier wordt het verhaal verteld over Lil Atelier. Als er wordt gekeken naar de kleuren dan zijn deze aards, ingetogen en bewust samen gesteld. Hierdoor kan alles goed gecombineerd worden met de huidige collecties en kan alles meerdere seizoenen gedragen worden. 

De materialen 

Good cashmere is hoge kwaliteit cashmier en is gecertificeerd wat betekent dat er goed wordt gezorgd voor de geiten waar de cashmier vandaan komt, dat de herders goed ondersteund worden en dat het milieu beschermd wordt. Het biologisch katoen dat gebruik wordt voor de kleren wordt verbouwd zonder dat er gebruik wordt gemaakt van synthetische meststoffen of gevaarlijke pesticiden. Er worden dus geen schadelijke en slechte chemicaliën gebruikt wat ervoor zorgt dat dit goed is voor iedereen die betrokken is bij het produceren van de kleding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *