Tips

De 4 voordelen van je ogen laten laseren

ote monosept lenzenvloeistof

Draag je een bril of contactlenzen en wil je daar het liefste vanaf? Er zijn meerdere redenen te bedenken waarom je geen bril of lenzen meer wilt dragen. Denk alleen maar aan de combinatie van bril en regen. Of dat je brillenglazen beslaan als je van buiten naar binnen komt. Zo ben je elke dag met het indoen van lenzen  tijd kwijt en dan zijn er ook nog hoge kosten aan verbonden. Er is echter een oplossing voor beschikbaar die je verlost van het dragen van een bril of lenzen. Dat is het laten laseren van je ogen. Ontdek meteen wat nog meer de voordelen zijn van je ogen laten laseren.

1. Scherp zien zonder hulpmiddel

Het belangrijkste voordeel van het laten laseren van je ogen is dat je geen hulpmiddel meer nodig hebt om scherp te zien. Dat betekent onder meer dat je na ogen laseren heerlijk kan sporten en kan zwemmen. Word je midden in de nacht wakker en wil je zien hoe laat het is? Je hoeft geen bril meer op te zetten, want je ziet de tijd direct.

2. Veel goedkoper

Een bril of lenzen moet je de rest van je leven dragen. Het is veel goedkoper om eenmalig in je ogen te investeren door deze te laten laseren. Je moet anders om de zoveel jaar een nieuwe bril en contactlenzen vormen natuurlijk eveneens een vaste groten kostenpost.

3. Direct resultaat

Een ander voordeel is dat je bij het laten laseren van je ogen direct resultaat hebt. Na de behandeling is het doorgaans zo dat autorijden na tweede dag alweer mogelijk is. Bovendien betreft het een snelle behandeling en is deze vrijwel volledig pijnloos. Overigens zijn er verschillende behandelmethoden beschikbaar. Zo is het altijd mogelijk om je ogen te laten laseren aan de hand van een methode die het beste bij je past.

4. Geen droge ogen of beslagen brillenglazen

Draag je contactlenzen dan heb je vast wel eens last gehad van droge ogen. Dat komt onder meer omdat er minder traanvocht wordt geproduceerd. Na het laseren van je ogen heb je geen droge ogen meer, want de aanmaak van vocht komt weer op gang. Bij het dragen van een bril ben je verlost van beslagen brillenglazen. Of van beregende glazen als je buiten loopt in de regen. Zo hoef je ook niet meer elke dag je brillenglazen te poetsen om deze van stof en vuil te ontdoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *