Tips

Handige tips voor alle mannen die dames ondergoed als cadeau kopen

Handige tips voor alle mannen die dames ondergoed als cadeau kopen

Als man is het niet altijd makkelijk om een leuk cadeautje aan je vrouw of vriendin te geven. Deze blog is voor alle mannen die hun vrouw of vriendin willen verassen met een leuk setje dames ondergoed. En dan niet als verjaardagscadeau, maar eerder als ‘een leuke verassing’. Ook voor deze categorie cadeaus is het niet altijd makkelijk om het perfecte cadeau te vinden. Bij dames ondergoed kan je van te voren aan de volgende vragen denken: Wat is de smaak van jouw vrouw of vriendin? In welke situatie zou zij het setje dames ondergoed dragen? Is er op dit moment een setje dames ondergoed, zoals bijvoorbeeld sportondergoed, wat ze nog niet heeft maar wel van pas kan komen? 

Denk altijd goed na voordat je een aankoop doet. Een goed moment om te inventariseren is als je bijvoorbeeld een leuk dagje weg gaat en daar taart eet. Tijdens het eten van een lekkere taart kan je de verschillende vragen stellen om informatie in te winnen. Met de volgende producten wil ik je een schets geven voor welke situatie het wenselijk kan zijn:

Een leuk dameshemd

Een dameshemd is handig en effectief! Veel vrouwen dragen dit in de ochtend wanneer ze uit bed zijn gekomen. Of dragen een hemd onder hun shirt wanneer ze bijvoorbeeld naar werk toe gaan. Pijl van te voren even of je vrouw / vrienden genoeg dameshemden heeft. Zo niet? Dan kan dit een heel handig cadeautje zijn.

Een toffe damesboxer

Een damesboxer heeft natuurlijk verschillende maten en patronen. Wil jij een damesboxer kopen? Bedenk goed van te voren welke maat jouw vrouw of vriendin heeft. En probeer ook te inventariseren of jouw vrouw of vriendin juist van een patroontje houdt of niet. 

Handig om in te sporten?

Is jouw vrouw of vriendin een actieve sporter? Wellicht zou sportondergoed wel een leuk cadeautje zijn. Met een goed zittende sport bh kan jouw vrouw of vriendin haar burpees of sprintjes nog comfortabeler uitvoeren. Maar let op, probeer wel van te voren te inventariseren of jouw vrouw of vriendin zich hier fijn bij voelt. 

Corrigerend ondergoed

Figuurcorrigerend ondergoed zorgt ervoor dat elementen van het lichaam er wat strakker uitzien. Mocht je vrouw of vriendin hier naar op zoek zijn, bij bijvoorbeeld een zwangerschap. Dan zijn er figuurcorrigerende boxers, zwangerschapshemden en bijvoorbeeld corrigerende damesslips.

Your move

De keuze is aan jou. Waar kan jij jouw vriendin of vrouw mee blij maken? Inventariseer (de wensen en behoeftes), analyseer (het aanbod) en presenteer (het cadeau) dames ondergoed. Heel veel succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *