Tips

De leukste onderbroeken trends van 2022

underpants

Mannen verwachten (onbewust) van vrouwen dat zij mooie lingeriesetjes dragen terwijl de man erbij loopt in een oude versleten onderbroek. Vrouwen luister goed “als je vriend of man geen verzorgde onderbroek draagt, heeft hij niks te zeggen”. Want waarom zouden alleen vrouwen rekening moeten houden met hun ondergoed? Nee, mannen mogen dit anno 2022 ook maar eens gaan doen. Want weetje, er is zoveel heren ondergoed op de markt dat echt wel leuk uit ziet. Dus het is totaal niet nodig om in je oude boxershort te blijven rondlopen.

Gooi je oude ondergoed weg, lees de onderbroeken trends van 2022, ga naar de winkel of bestel je onderbroeken online en maak je vrouw of vriendin blij! Heren jullie kunnen het ook!

Ga voor solide boxershorts

Heren boxershorts zijn er in allerlei vormen, maten, printjes, stijlen en noem maar op. Het is bijna zonde als je er geen aandacht aan besteedt wat je draagt. Wil je het liever nog even voorzichtig aan doen. Dan kan je kiezen voor solide boxershorts ook wel de basic boxershorts genoemd. Maar zijn deze boxershorts dan echt zo basic? Nee, dat zeker niet. Sla de onderbroeken zonder kwaliteit een keertje over en kies deze keer voor een solide boxershort van Muchachomalo*. Dit merk staat bekend om zijn gekke printjes en kwaliteit. Maar ook zij verkopen solide boxershorts voor de liefhebbers. 

Solide boxershorts zijn verkrijgbaar in vrijwel bijna alle kleuren. En zijn zeker handig om te hebben. Een rode boxershort past goed onder een witte broek en een zwarte boxershort is handig voor onder een zwembroek. Dus waar wacht je nog op en schaf jouw solide boxershort vandaag nog aan.

3D printjes

Voor de mannen die toch net wel willen opvallen en deze stap durven te nemen bestaan er boxershorts met vette printjes. Net zoals Happy Socks sokken met leuke printjes weer tot leven heeft gebracht. Doet Muchachomalo* dat door ondergoed op de markt te brengen met uiteenlopende printjes. Het is net kunst maar dan op een onderbroek. En het staat ook nog eens goed. Wat dacht je van boxershorts met 3D printjes die je enkel goed kan zien door een 3D-bril te dragen. Unieker dan dit kan het niet worden. En ja, dit is echt de trend van 2022. 

Merkondergoed

Een gros van de Nederlanders en zeker de jeugd is tegenwoordig heel erg merkbewust. Stiekem was dit vroeger ook al een trend toen iedereen zijn Bjorn Borg ondergoed net iets te hoog droeg waardoor het randje van de onderbroek met het merk zichtbaar was. Is deze trend nu langzaam overgewaaid naar andere merken zoals Calvin Klein en Hugo Boss. Merkloze onderbroeken kunnen natuurlijk net zo goed gaan, maar het draait hierbij om het gevoel dat een merk onderbroek je geeft. Net even dat tikkeltje extra zelfvertrouwen. En het hoeft allemaal niet duur te zijn. Merkondergoed is vaak in de aanbieding. Je moet alleen net even iets meer moeite doen dan je ondergoed kopen bij de lokale winkel. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *