Fashion Tips

Wanneer is Black Friday 2022 in Europa?

Wanneer is Black Friday 2022 in Europa?

Black Friday is ontstaan in Amerika, maar laatste paar jaar zie je het overal opduiken in Europa. Ook in ons landje kun je tijdens Black Friday en de dagen hieromheen de beste deals scoren. Black Friday 2021 zit er net op, maar Black Friday 2022 is alweer in zicht. Dit komt namelijk elk jaar terug in eind november. Dan is de tijd dat je de beste deals kan scoren voor populaire producten en alvast kerstinkopen kan gaan doen. We horen je vragen: wanneer is Black Friday 2022? Dat valt in 2022 op vrijdag 25 november. Deze dag en meestal de paar dagen hiervoor en na staan in het teken van Black Friday en de beste deals.

De komst van Black Friday naar Europa

Black Friday is dus ontstaan in Amerika en vanwege succes overgewaaid naar Europa, waar het al een aantal jaar ook een van de grootste kortingsfestijnen van het jaar is. in Amerika is Black Friday ontstaan als een van de drukste winkeldagen van het jaar. Black Friday valt namelijk op de vrijdag na Thanksgiving. Thanksgiving wordt elke vierde donderdag van de maand november gevierd. Vandaar ook dat Black Friday elk jaar terugkomt.

Veel mensen zijn de dag na Thanksgiving vrij en deze vrije vrijdag is de perfecte dag om alvast kerstinkopen te gaan doen. Dat ligt namelijk ook om de hoek. Hierdoor werd het erg druk en zelfs nog drukker toen winkels winkeliers probeerden aan te trekken met deals en aanbiedingen.

Scoor de beste deals tijdens Black Friday 2022

Black Friday komt weer terug in 2022. Dan zal het zijn op en rondom vrijdag 25 november. Tijdens deze dagen kun je deals scoren voor populaire producten zoals kleding van de grootste merken, goede sneakers, computers, telefoons en andere technologie. Ook huishoudproducten zoals kookspullen en stofzuigers zijn elk jaar weer populair en worden dan ook voor een lagere prijs verkocht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *