Vrouwen

Beeldje zwangere vrouw

Beeldje zwangere vrouw

Zwangerschap is zo’n periode waarvan je vooraf niet altijd goed inziet hoe bijzonder het eigenlijk is. Als het eenmaal aan de gang is, laat je je meeslepen in de bizarheid van het moment. Misschien heb je er wel aan gedacht om je zwangere lichaam te laten vastleggen, maar twijfelde je of dit wel iets voor jou zou zijn. In het leven hebben we echter vaker spijt van de dingen die we niet deden dan van de dingen die we wel hebben gedaan. Je hebt dus niets te verliezen.

Een leuke en vooral ook originele manier om je zwangere lijf te vereeuwigen is door er beeldje van te laten maken. Bij Gravida kun je als zwangere vrouw een gepersonaliseerd beeldje laten printen! Door middel van een 3D scanner wordt jouw lichaam vastgelegd als 3D model dat vervolgens in een grote verscheidenheid aan materialen en kleuren kan worden uitgeprint. Je hebt zelfs inspraak in de afwerking van het beeldje.

Wat is de doorlooptijd?

Dit klinkt ingewikkeld, maar het bestelproces blijkt kinderlijk eenvoudig. Het begint al bij het maken van de scanafspraak. Deze maak je gemakkelijk online. Voor het scannen zelf hoef je alleen maar twee minuten te staan in de pose van jouw keuze en voila, de scan is een feit. Vervolgens geef je jouw voorkeuren door en na 20 minuten sta je alweer op de stoep. Acht tot tien weken later krijg je het beeldje keurig thuisbezorgd.

Zijn er nadelen?

Het antwoord op deze vraag is kort: Nee. Soms wordt er weleens gespeculeerd dat er straling vrijkomt tijdens het scannen en dat deze schadelijk is voor de baby.  Dit is een fabel. De handscanner die gebruikt wordt om de 3D scan te maken is niets meer of minder dan een hypersnelle camera die met ongeveer 16 frames per seconde foto’s kan schieten. Tijdens de 3D scan worden er ongeveer 2000 foto’s gemaakt, van verschillende, gedeeltelijk overlappende hoeken. Op de computer worden deze foto’s als puzzelstukjes aan elkaar gelegd en vormen ze samen het 3D model.

Er zijn alleen maar voordelen verbonden aan het laten maken van een beeldje van een zwangere vrouw. Sowieso maak je de zwangere vrouw intens gelukkig met een beeldje van haar eigen zwangere buik. Voor haar is de zwangerschap een tijd om nooit te vergeten. Het beeldje is een prachtige en zeer originele manier om hierbij stil te staan. Daarnaast is het een heel mooi kunststuk voor in huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *