Uncategorized

Wat zijn nou leuke originele sieraden?

Eigenlijk draagt iedereen wel sieraden, man of vrouw maakt niet uit. Sommige houden helemaal niet van sieraden. Maarja wanneer je getrouwd bent en een trouwring draagt, heb je ook een sieraad om. Andere zijn helemaal gek op sieraden, of het dan nu ringen of kettingen zijn, en dragen er dan ook ontzettend veel. Houdt je dan van zilveren of gouden sieraden? Misschien ben je wel gek van handgemaakte sieraden of sieraden met een edelsteen. Of koop jij juist sieraden omdat ze jou ergens aan doen denken? Wereldse juwelen laat je kennismaken met een aantal van deze sieraden.

Armbanden

Armbandjes, wie houdt er nou niet van of wie heeft er geen? Een armband is namelijk het sieraad dat je met alles in je outfit kunt combineren. Ook kun je verschillende armbandjes met elkaar mixen wat het eindresultaat alleen nog maar leuker maakt! Dit maakt het natuurlijk niet alleen leuk om armbanden te dragen, maar ook origineel. Wat er namelijk zo leuk is aan een armband is dat ze in allemaal verschillende stijlen en met verschillende materialen zijn of worden gemaakt. Vooral de handgemaakte armbanden zijn erg populair geworden. Het gaat er niet meer perse om wat de trend is, maar wat je zelf mooi vind. Bij de ene persoon zullen dit dus de zelfgemaakte armbanden zijn, hoewel het bij de andere persoon zilveren of gouden armbanden zijn die hij/ zij mooi vind. 

Kettingen

Een stukje geschiedenis kettingen. Kettingen zijn namelijk één van de eerste sieraden ooit wat werd gedragen. Die bestonden vooral uit kettingen met daaraan verschillende hangers, dit waren dan botten of tanden van dieren en bij andere kettingen hingen er bijvoorbeeld stenen of schelpen aan. Kettingen nu zijn ook nog steeds erg geliefd. Ook deze kun je, net zoals een armband, met alles combineren. Ook kun je verschillende kettingen dragen wat nu binnen de trends valt en dus ook erg origineel is.

Oorbellen 

Ook oorbellen doen het altijd al goed in de wereld van de sieraden. Van hangers tot knopjes, alles is leuk. Wat nu erg trending is? Zo veel mogelijk oorbellen in je oor, erg origineel én leuk wanneer je dan ook gebruik maakt van verschillende kleuren en soorten. Ook handgemaakte oorbellen zijn natuurlijk fantastisch! Overal ter wereld worden sieraden handgemaakt, leuk om dan als toerist een paar oorbellen te kopen wanneer je op vakantie bent in het buitenland. Zo zijn de sieraden uit India over de hele wereld bekend, dus wanneer je daar bent is het net zo leuk om een paar van die mooie Indiase oorbellen mee te nemen als aandenken aan die prachtige reis die je gemaakt hebt. 

Ringen

Als je denkt aan ringen, komt in je gedachte waarschijnlijk wel het huwelijk voorbij en anders dat het een mooi en onmisbaar sieraad is. Ringen worden gebruikt wanneer mensen trouwen met elkaar, dus eigenlijk wanneer je elkaar voor de rest van je leven trouw belooft. Voor iedereen heeft een ring ook een eigen betekenis, de ene zal het dragen omdat hij/ zij het mooi vindt, terwijl de ander er juist een herinnering aan heeft. Voor iedereen schuilt er dus wel wat achter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *