Uncategorized

Is een Cryolipolyse behandeling iets voor jou?

Heb jij last van een laagje vet dat ondanks sporten en gezonde voeding niet wilt verdwijnen? Dan is een Cryolipolyse behandeling de oplossing om van dit laatste beetje vet af te komen. Bij deze behandeling worden vetcellen bevroren, waardoor de vetcellen door het lichaam op een natuurlijke manier worden afgevoerd. Met Cryolipolyse is het mogelijk om definitief vet te verwijderen zonder operatie. Dat klinkt natuurlijk al beter dan een operatie. Wil je precies weten wat een Cryolipolyse behandeling is? En wat de grootste voordelen zijn? Je leest het in dit artikel!

Hoe werkt Cryolipolyse precies?

Allereerst wordt bij een eerste intake door een specialist bepaald of de Cryolipolyse-methode voor jou geschikt is. Deze behandeling is enkel effectief om de vetcellen tussen de opperhuid en de spieren te behandelen. Zo is deze methode niet geschikt om visceraal vet (orgaanvet) te behandelen. Dit is alleen te verminderen door gezonde voeding en veel lichaamsbeweging. Is de methode voor jou geschikt? Dan wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld, waarin vermeld staat welke plaatsen op jouw lichaam behandeld kunnen worden.

Tijdens de eerste behandelafspraak worden de plekken die behandeld gaan worden gemarkeerd. Vervolgens wordt de applicator op het te behandelen gebied aangebracht. De huid, inclusief onderhuidse vetlaag, wordt door dit apparaat sterk vacuüm gezogen. Waarna het koelen (cryolipolyse) begint. Na ongeveer een half uur wordt de applicator van het lichaam afgehaald en wordt het behandelde gebied intensief gemasseerd. De behandeling is vrijwel pijnloos. Wel kan de huid een rode kleur hebben, maar dit verdwijnt vaak al binnen een half uur.

Na de behandeling worden de vetcellen door je lichaam op een natuurlijke wijze afgevoerd. Dit proces wordt ook wel apoptose genoemd. Gedurende 8 tot 12 weken na je behandeling worden de vetcellen afgebroken en afgevoerd op een natuurlijke wijze. De verwijderde vetcellen verdwijnen definitief.

Maak een afspraak bij Coolsculpting Kliniek

De Coolsculpting Cryolipolyse-methode is een veilige manier van vet verwijderen zonder operatie. CoolSculpting Kliniek is de enige aanbieder van cryolipolyse dat wetenschappelijk bewezen is. Ook heeft CoolSculpting een FDA-goedkeuring. Meer weten? Of direct een intake inplannen? Ga naar de website van CoolSculpting Kliniek voor deskundig advies!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *