Uncategorized

De nieuwste gellak trend voor de lente van 2021

Wie verlangt er nou niet naar de zonnestralen? Nu eindelijk de winter is afgelopen en de zon zich steeds meer gaat laten zien met lekkere temperaturen, krijgen wij in ons leven ook eindelijk weer wat kleur. Denk maar bijvoorbeeld aan een nieuwe gellak kleur op je nagels. Een heerlijke vrolijke kleur wat echt bij het voorjaar van 2021 past. De nieuwe trend dit voorjaar is namelijk om de kleur van de gellak te combineren met de kleuren in je outfit. Yinger biedt je daarom vrolijke kleuren aan om het voorjaar mee in te gaan. 

Kleuren

Met wat gellak op je nagels, maak je je outfit nog meer compleet. Wat je nu meer gaat zien is dat in sommige outfits weer een printje tevoorschijn komt uit bijvoorbeeld de jaren zeventig, hoe leuk is het dan om hier ook je gellak op af te stemmen. Gellak is dan misschien maar een klein detail wat je hebt in vergelijking tot een complete outfit, maar het valt vaak wel eerste op bij mensen. Het moet dan ook wel bij je outfit passen want je gaat natuurlijk niet lopen met een groen T-shirt met daarbij fel roze gellak op je nagels. Om dit te voorkomen kun je daarom zelf verschillende kleuren kiezen waar jij gek op bent, kleuren die je kunt combineren met kleuren in jouw eigen kledingkast, of die jij gewoon écht wilt hebben bij jouw eigen gellak set. Zo kun je namelijk ieder seizoen de kleur op je nagels aanbrengen die daarbij aansluiten. Ook ontvang je hierbij een primer en topcoat om nog een extra beschermlaagje aan je gellak te geven.

Creatief

Wees vooral creatief dit voorjaar met je nagels. Laat het doen door een expert en als je het desnoods zelf goed kunt is dat ook geen probleem natuurlijk. Dit voorjaar is creativiteit een belangrijk iets in de wereld van nail art. Het draait nu allemaal om opvallende nagels, vrolijke kleuren en gekke patronen. Begin bijvoorbeeld eerst eens met een nude kleur op je nagels en maak er daarna een creatie op. Dit kan een gekleurd randje zijn, een diamantje of glitter maar ook een kleine afbeelding of logo ergens van. Desnoods kun je ook nog altijd op alle tien je nagels een andere kleur aanbrengen om zo een kleurrijk geheel te krijgen. Dit kun je doen door middel van het gebruik van felle kleuren maar je kunt ook je nagels lakken in verschillende tinten roze, blauw, geel of rood. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *