Fashion Tips Vrouwen

De leukste sneaker trends

De leukste sneaker trends

Elk kwartaal is het weer feest, het is dan namelijk tijd voor andere sneakers. Het is vaak fijn om in een ander seizoen andere sneakers te dragen. Ook is het leuk om verschillende soorten sneakers in de kast te hebben, zodat je bij elke outfit een bijpassende sneaker hebt. Voor de leukste sneaker trends staan hieronder verschillende soorten sneakers.

Gekke kleuren 

Eén paar sneakers die echt niet kunnen ontbreken in de kast zijn de sneakers met de felle en/of meerdere kleuren. Mensen denken vaak dat het moeilijk is te combineren, maar juist het tegendeel is waar. Heel veel kleuren zorgt er namelijk voor dat veel kleuren erop aansluiten. Draag je een roze trui en heb je schoenen met blauw paars en roze erin, dan zal het roze detail er echt uitspringen. Naast meerdere kleuren zijn felle kleuren ook een must. Zo kun je bijvoorbeeld knalrode schoenen kopen en daar een basic spijkerbroek met een zwarte trui aan is de outfit alsnog compleet door de perfecte schoenen.

Basic is een must

Naast dat gekke kleuren onmisbaar zijn, zijn basic schoenen ook echt onmisbaar. Bij een outfit met veel kleur is een basic schoen soms de perfecte match. Bij een basic schoen val je daarnaast tegenwoordig net zoveel op. Er is namelijk te zien dat er veel mensen met de Vans old school sneaker lopen. Deze schoenen worden vaak verkocht in het zwart wit en door het model van de schoen is het toch minder basic.

Verschillende zolen

Wat tegenwoordig ook vaak te zien is, zijn schoenen met een dikkere zool. Dit detail zorgt ervoor dat schoenen meer opvallen in vergelijking met schoenen met een platte zool. Ook vinden sommige mensen het fijn om wat extra centimeters aan hun lengte te plakken. Een dikke zool kan zich weer op verschillende manieren uiten. Zo kun je een zool hebben waarbij de zool overal even hoog is, maar er zijn ook zolen die van laag naar hoog lopen. Wat ook vaker voorkomt is een sleehak zool dit zijn vaak dames sneakers deze sneakers maken stoere damesschoenen toch wat vrouwelijker.

Grote sneakers 

Dit jaar zijn hoge damesschoenen helemaal in. De schoenen hebben vaak een dikke zool en de breedte van de schoen is ook groter dan bij een normale schoen. De schoen is makkelijk te combineren met verschillende outfits. Denk daarbij aan een zwarte leren legging en een oversized T-shirt. Met de brede sneakers eronder is de outfit helemaal compleet. Ook voor jongens is de grote sneaker een must in de schoenenkast. Zo kan je met een basic hoodie en een spijkerbroek de schoenen perfect combineren.

Retro sneakers

Een andere sneaker die onmisbaar is, is een retro sneaker. Een retro sneaker is een sneaker die al jaren geleden op de markt was en nu 20 jaar later identiek of met een klein verschil opnieuw wordt uitgebracht. Er zijn verschillende soorten retro sneakers denk daarbij aan schoenen van de merken; Adidas, Reebok en Vans. Deze merken hebben een deel van hun collectie na jaren opnieuw uitgebracht. De retro sneakers zijn vaak basic en zijn daardoor ook makkelijk te combineren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *