Fashion Tips Vrouwen

Sissel Edelbo: het modemerk voor dit najaar

Sissel Edelbo

Als je nog niet eerder van Sissel Edelbo hebt gehoord, blijf dan vooral even doorlezen. Want dit modelabel gaat aankomend najaar de kledingrekken, socials en tijdschriften overnemen. Sissel Edelbo is een tof, Deens modelabel dat sinds 2004 prachtige kledingstukken maakt. De kledingstukken zijn echt een lust voor het oog en zijn voor elke gelegenheid geschikt. Voor naar het werk, een dagje in de stad, zelfs voor een bruiloft! 

Elk kledingstuk is uniek

Nu denk je misschien: elk kledingstuk is uniek, uhu. Nou, bij Sissel Edelbo is dat echt zo. Voor hun collecties maken ze namelijk gebruik van unieke, vintage sari’s. Er is dus geen enkel kledingstuk in hun collectie dat niet uniek is. Hoe fijn is dat?! Vergeleken met kleding van fast fashion ketens is dit al helemaal een perfecte toevoeging aan je interieur. 

Sissel Edelbo staat vooral bekend om haar prachtige kimono’s, die als jurk gedragen kunnen worden maar ook als vest gecombineerd kunnen worden met een stoere jeans. Doordat de items van dit Deense modelabel zo divers zijn, kun je er alle kanten mee op. Een echte musthave voor in je interieur. 

Andere toppers voor aankomend seizoen

Nu de zomercollecties met verleidelijke kortingen worden aangeboden, komen de najaarscollecties langzaam maar zeker binnen. En die wil je echt niet missen! Naast de nieuwe collectie van Sissel Edelbo kun je bij jouw favoriete webshops namelijk ook terecht voor de nieuwste collectie van Maison Scotch, Marc Cain, Aaiko, Studio Anneloes en meer! Vooral deze merken zijn merken die je in de gaten moet houden. Ze zijn perfect voor elke stijlvolle vrouw van nu. 

De trend voor aankomend najaar

Elk modelabel heeft weer andere trends in zijn collecties opgenomen. Maar wat zijn nou echt staple pieces voor aankomend seizoen? Net als vorig jaar is het stapelen met verschillende items een blijvende trend. Een blouse en een trui. Een t-shirt met een stijlvol vestje of blazer, een jurk met een leren jasje. Stapelen, stapelen, stapelen. Daar draait het om aankomend seizoen. En kleuren die je veel terug gaat zien? Blauw, wat natuurlijk altijd goed is. Daarnaast blijven de natuurlijke tinten, zoals bruin en groen ook mooi. Populair deze winter worden ook wittinten, beige en crème. Deze kleuren geven jouw outfit direct een luxere touch!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *