Fashion

Hoge laarzen voor dames van Sacha

boots

Party season is here! Kun jij ook niet wachten om je nieuwste party outfit samenstellen? Met de hoge laarzen van Sacha stel je gemakkelijk je feestelijke look samen. Onze hoge laarzen komen namelijk in verschillende materialen en modellen, zo is er voor iedereen wel een perfecte match te vinden.

Zie jij jezelf al shinen in een paar hoge glitterlaarzen? Of geef je je party look een western touch met een paar hoge cowboy laarzen? Welk paar je ook uitkiest, onze hoge laarzen worden gegarandeerd your new faves. Ben jij klaar om head over heels verliefd te worden op een paar high boots? Keep on reading!

Party boots

Wanneer je van top tot teen in de glitters wilt omkomen zijn onze hoge laarzen met glitters your match made in heaven! Wanneer je deze hoge laarzen combineert met een glitter jurkje met jij dé eyecatcher van het moment. Deze laarzen zijn ook fantastisch de combineren met een little black dress. Zo worden de hoge laarzen het middelpunt van je outfit! Maak deze fashionable outfit af met goudkleurige statement sieraden en een bijpassende glitter handtas. Bestaat er zoiets als te veel glitters?

Hoge chelsea boots

Deze hoge laarzen zijn perfect voor party season! Deze boots passen namelijk bij elke soort outfit. Ze zijn ook perfect om te combineren met statement accessoires en outfits. Draag een zwart paar hoge chelsea boots bijvoorbeeld met een leatherlook pants en een cropped top. Met een paar statement oorbellen en een kleurrijke schoudertas ben jij ready to party!

Deze hoge laarzen staat ook fantastisch bij een leatherlook short en een see through top. Onder de short kun je natuurlijk nog een panty dragen als je deze look te koud vindt. Voeg een leuke touch aan je hairdo toe zoals een haarclip of een haarband voor extra feestelijke details.

Western boots

Hoge cowboy laarzen zijn echte musthaves voor je festive look. Ze passen bij elke stijl én geven je hele look een western touch! Draag zwarte hoge cowboy laarzen bijvoorbeeld onder een ruffled glitter rokje en een cropped top. Met een matching clutch en chunky sieraden kom jij festive voor de dag, we love it!

Van welke hoge laarzen gaat jouw hartje sneller kloppen? Shop ze nu online of kom langs in één van onze winkels!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *