Tips

Promotie video laten maken? Maak gebruik van een drone videograaf!

Ben je toe aan een nieuwe stap binnen jouw organisatie, stichting of bedrijf? Dan kan het wel eens een goed idee zijn om een promotie video te laten maken. Met een duidelijke promotie video kan je namelijk heel wat los maken bij nieuwe klanten of het bereiken van je doelgroep. En als je dan ook nog eens gebruik maakt van drone beelden, ben je er bijna zeker van dat je iedereen versteld zult laten staan! Maar waroom werken drone beelden nou zo goed? Hieronder geven we je een aantal tips waarom het een slim idee kan zijn om een drone fotograaf in te schakelen voor het creëren van een promotie video.

1. Drone video’s worden goed bekeken!

Het is een bekend gegeven dat mensen over het algemeen liever video’s kijken dan dat ze teksten lezen. En sinds de komst van drones die opnames kunnen maken zijn drone beelden bijna niet meer van het beeld te slaan. Bedenk zelf maar eens na hoe vaak je zelf al luchtbeelden heb gezien. Deze worden werkelijk overal voor gebruikt! Bijvoorbeeld voor commercials, films en TV-series. Wil je dus niet achterop lopen op deze trend, dan is een drone video laten maken een super goed idee! Bovendien zal het gebruik van drone beelden in de toekomst waarschijnlijk alleen maar toenemen. Bij deze ontwikkelingen wil je simpelweg niet achter blijven!

2. Locatie, onderwerp en omgeving overzichtelijk in één shot

Ben jij iemand die aan de leiding staat van een schitterend hotel, een dynamisch productiebedrijf of een geweldig bouwproject? Dan is het natuurlijk helemaal tof om een video te maken waar je overzicht kunt bieden van alle werkzaamheden én het bedrijfspand! Hiervoor kun je uitstekend een drone videograaf inschakelen, die je daarbij kan helpen. Deze persoon vertegenwoordigt zichzelf op locatie en kan je helpen om spectaculaire luchtbeelden te maken. En het leuke is: drone kunnen ook binnen vliegen, dus ook daar kun je geweldige opnames laten maken.

3. Door het gebruik van een promotie video vergroot je de kans om jouw product of dienst te verkopen

Wist je dat een kwalitatieve promotie video de kansen op de verkoop van jouw product of dienst enorm laten stijgen. Dit komt doordat je met een promotie video de doelgroep beter kunt bereiken en zelfs kunt aansporen om tot actie over te gaan. Uit onderzoek is gebleken dat inspelen op emotie, verlangen en nog vele andere zaken en positief effect hebben op de aankoop. Heb je zelf geen enkel idee hoe je de boodschap van de promotie video moet formuleren? Dan kan een goede (drone) fotograaf je daarmee kunnen helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *